06 10 658 908 info@vitaclinic.nl

Het behandelplan

Voor het behandelplan hebben wij een bijzondere aanpak waarbij we kijken naar de behoefte van de klant, het verwachtingspatroon en de meest optimale combinatie van behandelmethodes dat daarop aansluit. Soms is het een directe combinatie van methodes en soms vraagt de behandeling om een stapsgewijze toepassing. Wij stellen voor u vast waar u het meeste baat bij heeft en adviseren u daarbij.

1. Anamnese

 

De behandelaar zal in het eerste gesprek de voornaamste klachten inventariseren en vragen stellen over het gebruik van medicijnen en andere middelen. Vervolgens meet hij/zij met de Total Healthscan  waar zich verstoringen bevinden en wat de oorzaak is. 

2. Metingen, testen en analyses

 

Om de meting te kunnen uitvoeren met de Total Healthscan, wordt de cliënt aangesloten op de apparatuur. De scanner zal gedurende een kwartier alle oorzaken lokaliseren en deze in duidelijke grafieken geheel digitaal weergegeven. Om een completer beeld te krijgen kan een bloedanalyse, een darmflora analyse en/of een allergietest of een neurotransmitterprofiel onderdeel uitmaken van het consult. 

i

3. Behandelplan

 

Aan de hand van de meetresultaten die op het beeldscherm verschijnen in duidelijke grafieken en overzichten kan de behandelaar bepalen waar zich verstoringen bevinden, door welke oorzaak deze verstoring is opgetreden en waarmee dit te verhelpen is. Bovendien kan er bepaald worden welke oorzaak als eerste behandeld moet worden voor een snel en blijvend resultaat. Het behandelplan wordt vervolgens aan u voorgelegd.

ontdek onze kracht

Als u nog vragen heeft of verder wilt praten dan horen wij dat graag