06 10 658 908 info@vitaclinic.nl

Orthomoleculaire middelen

 

Voeding is een belangrijke pijler voor je gezondheid. Er kunnen tekorten aan bepaalde vitaminen en mineralen ontstaan door een verkeerd of te eenzijdig voedingspatroon. Ook stress en slaaptekort zijn negatieve factoren voor onze gezondheid.  Ervaar je gezondheidsproblemen of voel je je niet fit en heb je stress? Dan is het heel goed mogelijk dat je tekorten hebt aan vitaminen en mineralen.

Het lichaam is normaal goed in staat om lichamelijke processen zelf te reguleren. Maar er zijn altijd periodes in ons leven dat het lichaam wel wat hulp kan gebruiken. Dan is het fijn om je lichaam te ondersteunen met natuurlijke orthomoleculaire middelen. 

Tijdens een consult krijgt u een Healthscan, waar in duidelijke grafieken wordt getoond waar zich verstoringen bevinden of welke tekorten er zijn. Eventueel kan een bloedanalyse onderdeel uitmaken van de behandeling. Het bloedmonster wordt door een laboratorium geanalyseerd en er wordt een volledige rapportage opgesteld.

Na de screening volgt een advies dat kan bestaan uit: verandering van voedingsgewoonte (denk aan allergieën), verandering van lifestyle, bijvoorbeeld meer bewegen. Of het advies om bepaalde voedingssupplementen te nemen om tekorten aan te vullen. Tijdens een vervolgafspraak wordt opnieuw een Healthscan gemaakt om de vorderingen in kaart te brengen en zo nodig de beste voortgang van therapie te bepalen.

ontdek onze kracht

Als u nog vragen heeft of verder wilt praten dan horen wij dat graag