06 10 658 908 info@vitaclinic.nl

werkwijze

Werkwijze

 

Het consult bestaat uit een complete anamnese met een uitgebreid onderzoek waarbij de beste therapie wordt voorgesteld.

Met het onderzoek zijn wij in staat om te achterhalen wat er aan belastingen in uw lichaam aanwezig is.  Zo kunnen wij de oorzaken van uw aandoening(en) opsporen. Onderzoek en therapie is geheel pijnloos en kan zelfs op baby’s toegepast worden. De uitslag van het onderzoek geeft een compleet beeld van uw situatie in duidelijke grafieken.
De gegevens worden verwerkt in een persoonlijk dossier. Dit persoonlijke dossier bevat een samenvatting van het onderzoek, de resultaten van de test, het behandelplan, adviezen en voorschriften voor medicatie, voeding en leefwijze. Dit persoonlijke dossier wordt steeds aangevuld met actuele en ondersteunende informatie zodat er voortdurend inzicht is in de vorderingen en de stand van zaken.
Onze behandelingen zijn erop gericht de oorzaken te elimineren en het immuunsysteem te verbeteren waardoor klachten afnemen.

Hoe werkt het?

• U neemt plaats op een stoel naast de apparatuur en u wordt door middel van een polsbandje aangesloten op de apparatuur.
• De elektrode neemt frequenties op van uw lichaam en leidt deze via kabels naar de computer.
• Er wordt gebruik gemaakt van gedigitaliseerde frequentiesignalen en/of ampullen van breedspectrum virussen, bacteriën, schimmels, ect.
• Vervolgens meet de behandelaar met een electrode-meetstift de conditie van alle systemen en organen.
• De meetresultaten verschijnen op het beeldscherm van de computer en worden besproken met de cliënt waarna de  voortgang van de behandeling wordt bepaald.
• De therapie kan bestaan uit het inzetten van homeopathische middelen, bioresonantie, orthomoleculaire middelen, pijntherapie, adviezen en coaching.

 

ontdek onze kracht

Als u nog vragen heeft of verder wilt praten dan horen wij dat graag