06 10 658 908 info@vitaclinic.nl

Vergoedingen

Vergoedingen

De behandelingen van VitaClinic vallen op dit moment niet binnen de vergoedingen van de zorgverzekeringen.

Elk jaar veranderen de verzekeraars de polisvoorwaarden van de basisverzekering en aanvullende verzekering. Helaas kunt u op dit moment geen vergoeding krijgen voor onze consulten. Wij streven ernaar dit z.s.m. te kunnen realiseren.

VitaClinic is aangesloten bij beroepsorganisatie CAT. Collectief Alternatieve Therapeuten. Dit geeft de patiënt het vertrouwen in zee te gaan met gecertificeerde therapeuten met alle bijkomende voordelen. Zo zijn wij o.a. HBO Regulier Medisch en HBO Natuurgeneeskundig / Homeopatisch opgeleid en voldoen wij aan de verplichte jaarlijkse bij- en nascholingsplicht.

Veel gestelde vragen

Heb ik een verwijsbrief nodig?

Voor onze behandelingen heeft u geen verwijsbrief nodig van uw huisarts. U bent geheel vrij om een afspraak te maken.

Hoe zit het met uw scholing en certificering?

De praktijk is aangesloten bij een beroepsorganisatie met certificering! Uiteraard werken wij met uitsluitend gediplomeerde therapeuten . Alle verplichtingen voor het uitoefenen van het vak als therapeut zoals o.a. de scholing en nascholing wordt geborgd door de beroepsorganisatie CAT waarbij wij aangesloten zijn.

 

Wat betekent een holistische aanpak?

Voor onze behandelplannen kijken wij naar de behoefte van de cliënt en de oorzaken van de klachten. Door een brede inzet van verschillende disciplines bieden wij niet alleen meer opties maar ook een beter afgestemd behandelplan op de individuele behoefte.

Is er een verzekering die dit vergoedt?

 

Er zijn al verzekeraars die alternatieve geneeswijzen geheel hebben geschrapt voor vergoedingen, ook als u daar aanvullend bent verzekerd. Ook zijn er veel cliënten die geen aanvullende verzekering meer afsluiten. 

Op dit moment worden onze behandelingen (nog) niet vergoed. Wij streven ernaar om z.s.m. onze behandelingen voor vergoeding in aanmerking te laten komen door de meeste zorgverzekeraars.

 

Ik heb een andere vraag..

Heeft u nog vragen dan horen wij graag van u. Neem contact met ons op via de contactpagina of bel ons zodat wij u duidelijk verder kunnen helpen.

ontdek onze kracht

Als u nog vragen heeft of verder wilt praten dan horen wij dat graag