06 10 658 908 info@vitaclinic.nl

Neurotransmitterprofiel

Heeft u last van stress, neerslachtigheid of angsten? Voelt u zich onrustig of piekert u? Of heeft u het idee dat u sneller dingen vergeet?

Dan kan de neurotransmitter profiel test inzicht geven. Deze test geeft de verstoringen in de neurotransmitters weer (dopamine, serotonine, acetylcholine en GABA). Neurotransmitters zorgen voor de communicatie in de biochemie van het lichaam. Als die verstoord is werken lichaam en geest als geheel minder goed. Het doel van deze profielbepaling is om inzicht te krijgen in de kracht en verzwakking van het neurobiochemische systeem. Door middel van de juiste voeding en nutriënten is het mogelijk om de balans in je neurotransmitter te herstellen.

De neurotransmitter profiel test bestaat uit een vragenlijst, bestaande uit verschillende segmenten. Elk segment is opgedeeld in de segmenten van de natuur van de mens, persoonlijkheid, geheugen, aandacht en fysieke gezondheid. De vragen kunnen worden beantwoord met 4 antwoorden, niet – soms – vaak – altijd. Aan de scores worden punten gegeven. Het totaal aan punten bepaalt uiteindelijk het profiel. Op basis hiervan wordt een persoonlijk voeding- en suppletieadvies gegeven. De neurotransmitterprofiel test kan onderdeel uitmaken van het consult.

ontdek onze kracht

Als u nog vragen heeft of verder wilt praten dan horen wij dat graag